Ćerka moje najbolje prijateljice - Narodna knjiga

Korpa

Ćerka moje najbolje prijateljice

Availability: In stock

7.30

Autor: Doroti Kumson

Šifra proizvoda: 9788674366950 Kategorija:

Kamrin Matika živi bez obaveza – jedna rođendanska čestitka će to zauvek promeniti.

Kamrin Matika i Adela Brenon su najbolje prijateljice koje su mislile da ništa neće moći da ih razdvoji – sve dok Adela nija učinila nezamislivo i spavala sa Kamrinim verenikom Najtom. Da sve bude gore, ona ostaje u drugom stanju i rađa njegovo dete. Kada Kamrin otkrije istinu o njihovoj izdaji, odlučuje da nijedno od njih više nikada ne vidi.

Godinama kasnije, Kamrin će primiti pismo od Adele, koja je moli da je poseti u bolnici. Adela umire i preklinje Kamrin da usvoji njenu ćerku Tegan. Kamrin ima odličan posao i grozničav društveni život i poslednje što joj je potrebno jeste petogodišnjakinja koja će sve promeniti. Naročito ne ona koja će je podsećati na Nejta. Ali ne postoji niko drugi ko bi mogao da se brine o Tegan, a Adela brzo kopni – da li joj preostaje ikakav izbor? Tako počinje teško putovanje koje će voditi Kamrin prema opraštanjima, ljubavi, odgovornosti i, na kraju, boljem razumevanju sebe.

„Pravo uživanje!“

New Woman

„Raznoliki likovi i dosetljiv stil.“

Heds

„Od prve sam se stranice smejala i plakala. Kumsonova govori o ozbiljnim temama: prijateljstvo, smrt, izdaja, opraštenje – veoma dirljiva priča.“

Adela Parks

„Duhovit i vrcav roman.“

Company

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...