Firentinski anđeli - Narodna knjiga

Korpa

Firentinski anđeli

Availability: Out of stock

6.00

Autor: Džoana Hajns

Šifra proizvoda: 9788674366080 Kategorije: ,

„Ovaj izuzetno napisan triler je očaravajuće briljantan.“
Crime Time

Hladno zimsko jutro na toskanskom brežuljku; zabava je završena, prijatelji su srećni… Na jednu dragocenu noć pobegli su od razaranja firentinske poplave. Kako mogu znati da pravi užas tek sledi?

Firenca 1966: strašna poplava je najlepši grad na svetu dovela do ruba propasti. Nema turista, nema automobila, samo more blata masnog od nafte. Mladi dobrovoljci iz inostranstva, koji su došli da spasavaju građevine, slike i skulpture, postali su poznati kao anđeli poplave. Kejt Holand je bila jedan od ovih anđela dok je stravična smrt njene prijateljice Frančeske nije prisilila da se vrati u Englesku i zakune da nikada više neće ponovo doći u Firencu.

Ipak, posle trideset godina, Italija ponovo privlači Kejt. Neko joj šalje neprocenjivu italijansku sliku… ali na slici su napravljene surove promene. Šta je suština tajanstvene poruke? Njen trag će Kejt odvesti nazad u Frančeskinu porodičnu kuću, u porodicu koja obiluje mračnim tajnama jednako kao i raskošnim umetničkim delima. A kad se opet sretne s Frančeskinom mlađom sestrom, Kejt iznenada dolazi u životnu opasnost.

Dve žene, krivica i prijateljstvo, obmana, ucena i ubistvo – sve je u srži ove izuzetno zanimljive, jezovite priče koju je napisala veoma hvaljena Džoana Hajns.

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...