Koralina i tajanstveni svet - Narodna knjiga

Korpa

Koralina i tajanstveni svet

Availability: In stock

4.90

Autor: Nil Gejmen

Šifra proizvoda: 9788674360972 Kategorije: , ,

DAN NAKON ŠTO SU SE USELILI KORALINA JE POČELA DA ISTRAŽUJE…

U novom domu Koralinine porodice postoji dvadeset dva prozora i četrnaest vrata. Sva vrata se otvaraju i zatvaraju, sem jednih.

Ta vrata su zaključana, a sa njihove druge strane je samo zid od cigle. Ipak, Koralina jednog dana uspeva da ih otključa i pronalazi prolaz u drugi stan, u drugoj kući, nalik njenoj.

Samo što je drugačiji…

Na prvi pogled u drugom stanu sve je prekrasno. Hrana je bolja. Kutija za igračke puna je anđela na navijanje koji lepršaju svuda po spavaćoj sobi, knjiga čije se slike uvijaju, vrve i presijavaju, malih lobanja dinosaurusa koje cvokoću zubima. Ali tu su i druga majka i drugi otac koji bi želeli da Koralina ostane kod njih i bude njihova mala devojčica. Oni žele da je promene i da je nikada ne puste.

I druga deca su tu zarobljena – izgubljene duše iza ogledala. Koralina je njihova jedina nada. Ona će morati da upotrebi svu svoju dovitljivost i sve alatke koje pronađe ako želi da spase izgubljenu decu, svoj običan život i sebe samu.

Nil Gejmen, dobitnik mnogih nagrada, miljenik kritičara, oduševiće čitaoce svojim prvim romanom za sve uzraste.

„Još od vremena kada se Alisa stropoštala kroz zečiju rupu nije bilo putovanja tako veličanstveno neobičnog i zastrašujućeg… Prođite kroz vrata i verovaćete u ljubav, magiju i snagu dobra i zla.“
USA Today

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...