Ljubavni razgovori - Narodna knjiga

Korpa

Ljubavni razgovori

Availability: In stock

6.00

Autor: Alis Ferne

Šifra proizvoda: 9788674362235 Kategorija:

Alis Ferne u romanu Ljubavni razgovori, svetskom besteseleru prevedenom na dvadesetak jezika, opisuje različite faze, oblike i aspekte požude, strasti i ljubavi. Polin, koja je srećno udata i trudna, sreće Žila u trenutku kad se on razvodi. Izvanrednim stilom i jezikom autorka analizira etape i nijanse njihovih ljubavnih razgovora, sačinjenih od neizgovorenih pitanja i otvorenih priznanja. Kao nepopravljivi optimista, ona prikazuje svetlu stranu ljubavi, a svojim realističnim i jasnim stilom podstiče čitaoca da preispita prirodu sopstvenih osećanja.

Na preko trista stranica teksta pisanog klasičnim stilom, autorka nas uvlači u lagani tango ljubavi u nastanku; dva koraka napred, tri nazad… Alis Ferne nas vodi od jednog osećanja do drugog, od jednog iznenađenja do drugog. I nikad nam nije dosadno.
Questions de femmes

Koristeći sve mogućnosti koje joj pruža roman, Alis Ferne ulazi u tajne svojih likova, postavlja se u središte njihovih emocija.
Magazine littéraire

Izvanredna anatomija savremene ljubavi.
Bestseller

Senzibilno i strastveno istraživanje nagona koji se skrivaju iza naše potrage za srećom.
The Times

Priča o Polin i Žilu, koji dele jednu tajnu; čitav talenat Alis Ferne sastoji se u tome što im ne sudi i ne pravda ih.
L`Express

A. Ferne je napisala gotovo sociološki roman… u kome se pita šta znači voleti? Kako se to dogodi? Kad je kraj? Čini li nas to srećnim? Zašto odlazimo?… Uznemiravajuća poput psihoanalitičara koji o nama zna ono što mi sami o sebi ne znamo, lucidnost njenog pisanja prepuna je istine.
Livres

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...