Pali anđeli - Narodna knjiga

Korpa

Pali anđeli

Availability: In stock

6.00

Autor: Trejsi Ševalije

Šifra proizvoda: 9788674362808 Kategorije: ,

Pali anđeli je željno iščekivani novi roman Trejsi Ševalije, autora jednog od najvećih svetskih bestselera Devojka sa bisernom minđušom. Ovo je snažna priča o dve porodice čije se sudbine prepliću, ali i o dečijem prijateljstvu, seksualnom buđenju i ljudskim slabostima.

Januar 1901. godine, dan nakon smrti kraljice Viktorije: dve porodice posećuju susedne grobove na otmenom londonskom groblju. Jedan od grobova krasi anđeo čuvar, a drugi prelepa urna. Voterhausovi oplakuju kraljicu i drže se viktorijanske tradicije; Kolmanovi željno iščekuju modernije društvo. Na njihovo uzajamno nezadovoljstvo porodice će im postati neraskidivo povezane kada se njihove ćerke sprijatelje iza nadgrobnih ploča. Da sve bude gore, sprijateljiće se i sa musavim grobarovim sinom.

I dok devojke odrastaju, a novi vek dobija svoj izgled, dok automobili zamenjuju konje, a električna svetlost nadjačava petrolejsku, životi i sudbine dveju porodica postaće sve povezaniji, kako u životu, tako i u smrti.

Ovo je roman koji je u isto vreme elegantan, smeo, originalan i opčinjavajući.

„Izuzetan roman, tajanstven, duboko protkan neodoljivom atmosferom…istinski čarobno iskustvo.“ The Guardian

„Pročitala sam Pale anđele za jedno popodne. Sutradan sam sela i ponovo pročitala ovu jedinstvenu i nezaboravnu knjigu.“ Dženis Nimura, The New York Times

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...