Pobunjeni tinejdžer - Narodna knjiga

Korpa

Pobunjeni tinejdžer

Availability: In stock

4.90

Autor: C. D. Pejn

Šifra proizvoda: 9788674367308 Kategorija:

ŠEST MESECI U ŽIVOTU NAJOPASNIJEG TINEJDŽERA NA SVETU!

Svi momci i devojke (ali i roditelji) pronaći će u ovoj knjizi sve ono što ih je oduvek zanimalo a nisu imali koga da pitaju, ali će saznati i mnoge stvari za koje bi bili srećniji da ih nisu nikada čuli.

Nik Tvisp ima četrnaest godina. Pred vama su zapisi iz dnevnika ovog prerano sazrelog Kalifornijca, čije nastojanje da osmisli svoje pohađanje škole, da izađe na kraj s razvedenim roditeljima i izgubi nevinost, rezultira njegovim burnim preobražajem od skromnog četrnaestogodišnjaka u otvorenog buntovnika. I dok mu se porodica raspada, svet se ruši i policija blokira sve izlaze iz grada, Nik mora da se uhvati u koštac s besparicom, beskućništvom, gulagom javnih škola, kompetitivnim ocem i ubistvenim očnjacima koji mu prete, rastrzan olakom erekcijom u gorljivom nastojanju da stekne naklonost lepuškaste Šini Saunders, njegove tinejdžerske boginje i intelektualne savesti.

Urnebesno smešan i zabavan roman, Pobunjeni tinejdžer je prvi deo trilogije o dogodovštinama Nika Tvispa i ujedno najveći uspeh američkog pisca S. D. Pejna. Nikovi dnevnici su žestoki i duhoviti do suza, a njegova zapažanja o životu oko njega neobično tačna i prožeta cinizmom.

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...