Prodavačica - Narodna knjiga

Korpa

Prodavačica

Availability: Out of stock

4.30

Autor: Stiv Martin

Šifra proizvoda: 9788674360156 Kategorija:

Mirabel je mlada, lepuškasta, i radi kao prodavačica na odeljenju rukavica u robnoj kući Najmans, gde prodaje „stvari koje više niko ne kupuje…“ 

Pomalo izgubljena, pomalo rastrojena, veoma stidljiva, Mirabel je privlačna zbog svega onoga što ona nije: nije glamurozna, nije agresivna, nije puna sebe. Ipak, u njoj postoji nešto neodoljivo.

Mirabel privlači pažnju Reja Portera, bogatog biznismena, gotovo dvostruko starijeg. Dok se neodlučno upuštaju u vezu, oboje pokušavaju da odgonetnu jezik ljubavi, sa posledicama koje mogu biti komične, ali i razorne za srce.

Prepuna prepoznatljivih pronicljivih zapažanja zbog kojih je Stiv Martin pobrao najbolje kritike, Prodavačica predstavlja delo razoružavajuće dirljivosti.

„On piše katkad slatkasto, katkad s gorčinom, povremeno intelekualistički nadmeno – ali uvek zabavno.“ Wall Street Journal

„Najzrelije ostvarenje Stiva Martina do sada.“ New York Times

„Prodavačica je Odri Hepbern među knjigama: tanka, ljupka i tako staromodna.“ People

„Neobjašnjivo svestran, nemilosrdno istinit, Martin podseća na Džejn Ostin, sa jednom modernijom, muškom crtom.“ Vogue

„Dirljiva ljubavna priča.“ Entertainment Weekly

Komentari čitalaca

Knjiga uz koju će ljudi shvatiti da lepota ljubavi nije u sličnosti dve duše, već u njihovoj razlici. Roman koji će naterati sve one koji su voleli da se zamisle.

pošiljalac tanja

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...