Samo jedna prilika - Narodna knjiga

Korpa

Samo jedna prilika

Availability: Out of stock

6.30

Autor: Harlan Koben

Šifra proizvoda: 9788674362617 Kategorije: ,

Mark Sajdman se budi u šok-sobi, zavijene glave i sa iglom za infuziju. Dvanaest dana ranije živeo je u mirnom prigradskom naselju kao uspešni hirurg, bio je oženjen lepoticom iz visokog društva i imao je bebu koju obožava. Sada je u bolnici i ne zna ko je pucao u njega. Žena mu je ubijena, a šestomesečna kći Tara je nestala. Ali u najcrnjim trenucima, kada se Marku čini da se svet srušio, stiže poruka koja mu uliva novu nadu: zahtev za otkup.

Poruka je surova, ali on vidi samo jedno – priliku da spase svoje dete. Ne sme da se obrati ni policiji ni FBI-ju. A vlasti usmeravaju pažnju na novog osumnjičenog: na samog Marka. Mada tone sve dublje u živi pesak izdaje i smrtonosnih tajni – o svojoj ženi, o staroj ljubavi koju nikada nije zaboravio i o sopstvenoj prošlosti – ništa ga ne može pokolebati u nameri da po svaku cenu spase Taru.

Istovremeno i žestoki triler i dirljiva priča o odanosti starih prijatelja i vezi između roditelja i deteta, Samo jedna prilika je još jedno remek-delo autora koji vas drži u neizvesnosti do samog kraja.

„… nudi vam sve što možete da očekujete od vrhunskog trilera… raketni tempo sa izuzetnim emocionalnim nabojem.“ San Francisco Chronicle

„Ubistveni triler sa više obrta i petlji od vrtoglave vožnje toboganom u zabavnom parku.“

„Koben gazi do daske i ne skida nogu s gasa… Prikriva pažnju kao pneumatski pištolj.“

Posetite: www.harlancoben.com

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...