Sasvim jednostavno - Narodna knjiga

Korpa

Sasvim jednostavno

Availability: In stock

7.30

Autor: Piter Džejms

Šifra proizvoda: 9788674366929 Kategorije: ,

Majkl Harison je imao sve: dobar izgled, šarm, vragolast smisao za humor, bio je istinski vođa, a onda je dobio i nju, Ešli, svoju verenicu. Dok je slavio sa grupom prijatelja samo par noći pred svoje venčanje, Majkl se iznenada i neočekivano zatekao u mrtvačkom sanduku opremljen samo baterijskom lampom, erotskim časopisom, voki-tokijem i cevčicom kroz koju jedva može da se diše. To je samo zabava – sitna „osveta“ njegovih prijatelja za sve šale i smicalice koje je on njima priređivao, no zabava prestaje onog trenutka kada četvorica pijanih prijatelja poginu u saobraćajnoj nesreći nekoliko trenutaka nakon što su ostavili Majkla sasvim samog i živog sahranjenog.

Viši inspektor Grejs – i sam se boreći sa bolom zbog nestanka supruge – stiže na uviđaj kada Ešli prijavljuje Majklov nestanak. Sumnja raste kad jedini Majklov prijatelj koji nije bio na momačkoj zabavi odbije da sarađuje, a Ešlina vernost – da i ne spominjemo njenu misterioznu prošlost –odjednom je dovedena u pitanje. Viši inspektor Grejs će uskoro otkriti da je propast jednog čoveka sreća za drugog.

„Džejms ima dar da zapanjujuće teme pretvori u romane koji su neodoljivo pitki i potpuno uverljivi.“

Robert Godar

„Piter Džejms izluđuje svoje ubedljivo nesavršene glavne junake i njihove svakodnevne probleme pretvara u uverljive košmare.“

Independent

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...