Skandal - Narodna knjiga

Korpa

Skandal

Availability: In stock

10.80

Autor: Peni Vinćenci

Šifra proizvoda: 9788652105120 Kategorija:

Svetski bestseler broj jedan.

Šta da radite kad sve izgubite?

Kako da se izborite kad je ugroženo sve što imate – vaš dom, prihodi, najmiliji?

SKANDAL je priča o poslednjim danima blistavih osamdesetih godina dvadesetog veka i razornom finansijskom skandalu koji je uticao na hiljade ljudi kad se uspeh pretvorio u propast.

Za Najdžela Kupera skandal je strašan. Ipak, on je siguran u jedno – svoju voljenu ženu Lusindu, tipičnu mladu ženu iz visoke klase, odanu svome suprugu, zadovoljnu svojom sudbinom. Ali Lusinda će učiniti nešto sasvim neočekivano – naći će ljubavnika.

Za Sajmona Bomonta skandal izgleda nepodnošljivo. Harizmatičan, moćan i bogat, iznenada se suočava sa potpuno sumornom budućnošću. Povrh svega njegova supruga Elizabet, superžena od karijere, i dalje ga voli – ali može li mu oprostiti bol koji joj je naneo?

Za Floru Filding skandal deluje nečuveno. Ekscentrična, lepa, izuzetno hrabra, s visine gleda na poraz. Ali ima probleme u svojoj porodici. Njen sin Ričard je, čini se, rešio da upropasti svoj brak, a njena snaha Debi žudi za slobodom.

Za Džoela Striklanda, novinara koji piše o finansijskim pitanjima, skantal je jednostavno izvrsna priča – priča koja će ga odvesti u predivnu ljubavnu vezu.

No, neko će za godinu dana umreti. Ko? I zašto?

SKANDAL je vrhunski bestseler, zadivljujuća i potresna priča koju ne možete ispustiti iz ruku i koju nikad nećete zaboraviti.

„Peni Vinćenci maestralno kombinuje starinske osobine vrsnog pripovedanja sa savremenim smislom za duboku osećajnost i pronicljivost… Njene knjige izazivaju zavisnost.“
Elizabet Bakan

„Skandal je književni ekvivalent ogromnoj kutiji prelepih čokoladnih bombona – prava poslastica.“
Ideal Home

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...