Slatkiši za doručak - Narodna knjiga

Korpa

Slatkiši za doručak

Availability: Out of stock

7.30

Autor: Doroti Kumson

Šifra proizvoda: 9788674368381 Kategorije: ,

Nakon što se vrati iz Australije u Englesku, Kendra Tamale iznajmljuje stan od Kajla, razvedenog oca dvoje dece, pronalazi posao i nada se novom početku i jednostavnom životu.

Kajlovi petogodišnji blizanci, Samer i Džekson međutim, misle drugačije i žele da usvoje Kendru kao svoju majku – najviše zbog toga što im ona dozvoljava da jedu slatkiše za doručak. Kendra skriva tajnu zbog koje ne želi da se ikome približi, no uprkos svemu postaje deo njihovih života.

Baš kada joj se učini da je ipak uspela da živi kako je oduvek želela, Kendra nailazi na čoveka koji sa njom deli užasnu tajnu – njen život se u potpunosti raspada: ne može da spava, ne može da jede, gubi posao, a decu odvodi njihova prava majka. Jedini način da se iskupi je da prizna strašnu grešku koju je počinila pre mnogo godina, ali ona se zarekla da to nikada neće učiniti… Hoće li Kendra pogaziti datu reč?

Slatkiši za doručak je priča o iskupljenju, nadi i ljubavi koja će iskrsnuti tamo gde je najmanje očekuju.

Likovi su divno opisani, a zaplet je sjajno postavljen već od prve stranice… Savršena knjiga koju treba čitati na odmoru.
Prima

Neverovatno podsticajna i inteligentno napisana knjiga. Uživajte prepuštajući se priči, njenom neodoljivom šarmu i mudrosti.
Woman

Dramatična priča o ljubavi, patnji i opstanku koja će razmekšati i najtvrđe srce.
Daily Record

Govoreći o smrti, izdaji i opraštanju, ova knjiga će vas sasvim sigurno rasplakati, ali vredna je svake suze.
Company

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...