Telohranitelj - Desna ruka rokenrola - Narodna knjiga

Korpa

Telohranitelj – Desna ruka rokenrola

Availability: Out of stock

5.30

Autor: Majkl Frensis

Šifra proizvoda: 9788674364222 Kategorija:

Možda ne poznajete Telohranitelja, ali njegove klijente svakako znate: Led Cepelin, Pol Makartni, Frenk Sinatra, Bon Džovi, Šer, Džordž Majkl, Kis… Majkl Frensis već trideset godina radi s najvećim imenima muzičke industrije, kao telohranitelj, „stručnjak za rešavanje problema“, uzdanica i prijatelj. Telohranitelj je priča o njegovom čudesnom životu – putovanju od zabačenih ulica posleratnog Londona do igrališta za milionere u Malibuu, od zatvorske ćelije na jugoistoku Engleske do bleštavih svetala Medison skver gardena.

Rođen u siromašnoj porodici u Kamden taunu, u severnom Londonu, Frensis je napustio život kriminalca kako bi sledio san o životu rokenrol zvezda kroz prijateljstvo s Polom Makartnijem. Proputovao je svet s grupama Bon Džovi i Kis, jedanput čak na turneji od petnaest meseci, a obezbeđivao je i Šer u njenom domu u Kaliforniji. Odgovoran za bezbednost muzičara poverenih njegovoj brizi, gledao je u cev pištolja u Teksasu i suočio se s ruljom protestanata u Meksiku. Iz prve ruke svedoči o usponima i padovima iz života zvezda, njihovim snovima, strahovima i, prečesto, usamljenosti i paranoji. Telohranitelj vam je propusnica do sveta iza bine koji publika nikad ne vidi.

Majkl Frensis je imao punog udela u orgijama stimulisanim uzimanjem droge i u životu na visokoj nozi – uključujući ekstravagantnu nedelju koja je možda bila najdivlja žurka u istoriji rokenrola. Ali Telohranitelj je više od knjige o preterivanju. U isto vreme je promišljeni izveštaj koji razotkriva žrtve slave – kao i one koji su je preživeli. Ponekad urnebesna, neprekidno šokantna i ispunjena zapažanjima, Telohranitelj je žestoka, beskompromisna i brutalno iskrena priča o životu jednog čoveka s najvećim zvezdama rokenrola.

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...