Želite li da postanete milioner: junior - Narodna knjiga

Korpa

Želite li da postanete milioner: junior

Availability: In stock

4.50

Autor: Grupa autora

Šifra proizvoda: 9788652102884 Kategorije: ,

Knjiga Želite li da postanete milioner junior daje šansu najmlađima da provere dokle bi stigli u pustolovini za osvajanje 5.000.000 dinara u najgledanijem kvizu na svetu.

Kroz ovo specijalno izdanje deca će imati priliku da obnove znanja stečena u školi, ali i da provere koje oblasti iz opšte kulture im najviše leže. 

Knjiga Želite li da postanete milioner junior biće prava zabava za celu porodicu. Deca će možda pokazati da su pametnija od roditelja, a stariji će imati mogućnost da se kroz neka pitanja vrate u đačke klupe. Hiljadu pitanja iz svih predmeta, iz opšteg znanja i kulture, biće odlična priprema za mnoge kulturne zadatke i sjajan udžbenik na časovima druženja.

Deco, neka ovo bude društvena igra koja će vam doneti bezbroj novih znanja i kroz koju ćete izazvati drugove, roditelje, ali i nastavnike da na zabavan način pokažete ko ima najveću šansu da postane milioner.

Uživajte u avanturi i originalnom načinu provere znanja, kroz kviz u kućnom ambijentu. Pobedite strahove odgovaranja i posle ove knjige budite spremniji za svako novo životno iskustvo.

Autor

Povez

Pismo

Broj strana

Godina izdanja

Format

Loading...