Blog

Pokloni i gift program – Najbolji način da oduševite svoje najmilije

Pokloni i gift program – Najbolji način da oduševite svoje najmilije

Ne postoji čovjek koji je ravnodušan kada ga iznenadite maštovitim poklonom. Pokloni predstavljaju najbolji način da prema porodici, prijateljima i sebi najbližim osobama pokažete saosjećanje, poštovanje, ljubav, razumijevanje. S druge strane, pomoću poklona se veoma lako možete sprijateljiti sa nekim, možete se izviniti, a možete se i zahvaliti i iskazati naklonost. Pokloni povjezuju ljude, čine ih bliskim i emotivno otvorenijim jedni prema drugima. Jednostavno, uloga poklona u modernom društvu je velika i uvijek donose sa sobom nevjerovatnu dozu uživanja. Zato je neophodno imati na umu odgovarajući gift program kada nekome nešto poklanjamo.

Pokloni se uglavnom daruju za rođendane, proslave, razne ceremonije, godišnjice, vjenčanja, praznike i slične bitne datume. Međutim, treba reći da je za poklon uvijek pravo vrijeme. Drugim riječima, ne mora da postoji posebna prilika kako biste nekome poklonili nešto. Najbitnije je da poklonom učinimo srećnim (ili srećnom) osobu do koje nam je stalo. Bez obzira da li primamo ili dajemo poklone – uvijek se osjećamo lijepo jer znamo da je neko izdvojio vrijeme misleći na nas. Odnosno, osjećamo se zadovoljno jer znamo da smo neku osobu usrećili.

Gift program za mališane – Obradujte djecu najljepšim poklonima

Još od davnina je poznato da djeca najviše vole poklone i da se njima najviše raduju. Ne postoji ljepši osjećaj nego kada vidite taj iskreni osmijeh na dječijem licu i oduševljenje kada ugledaju poklon. Pokloniti djetetu neki dar praznik je za sebe. Ovo naročito dolazi do izražaja za Novu godinu i njihove rođendane. Jednostavno, dijetetu, kroz različit izbor poklona, možete prirediti neviđenu zabavu. S druge strane, poklonima ćete kod mališana podstaći i njihove kreativne vještine i sposobnosti, jer će se njima dugo zanimati i pokušavati da otkriju nove načine kako da ih iskoriste.

gift program Narodna knjiga 2

Djeci, na prvom mjestu, naravno, možete pokloniti igračke. Bez obzira da li je u pitanju dječak ili djevojčica – svi vole igračkice. Igra je i „rezervisana“ za djecu, zato su igračke odličan način da „dođete“ do njih. To mogu biti razne lutkice, kamiončići, automobilčići, kockice za sklapanje, loptice, klikeri, figure junaka iz crtanih filmova i razne druge „dždiža-bidže“. Malo „starijim“ klincima možete darovati fudbalsku ili košarkašku loptu, ili bilo koju drugu sportsku opremu, čime ćete ih od malih nogu podstaći na zdrav stil života i bavljenje sportom. Možete im kupiti tricikl, manji muzički instrument ili, pak, pribor za slikanje. Jednostavno, lepeza mogućih poklona je djecu zaista široka.

Međutim, nikako nećete pogriješiti ukoliko mališanu poklonite i dječiju knjigu. Upravo knjige, bojanke ili slikovnice kod dijeteta podstiču maštu, kreativnost i razvijanje intelektualnih sposobnosti.

Prigodni pokloni za odrasle i radni prostor

Međutim, nisu djeca jedina koja se raduju poklonima. Budimo iskreni – svako od nas, bez obzira na uzrast, voli kada dobije neki poklon. Međutim, „tajna“ darivanja ne krije se u samim poklonima, već u pažnji koju putem poklona pridajemo nekoj osobi. Upravo zato treba da „oslušnemo“ i saznamo šta nekoga čini srećnim, šta ga ispunjava, kakve su mu misli, šta osjeća, koja su mu interesovanja i slično. Izabrati savršen trenutak, pravo mjesto i adekvatan gift program je sve što vam potrebno da oduševite sebi blisku osobu.

Zapamtite, sreća je u malim stvarima i malim znacima pažnje. Imajući to i vidu, ne morate čekati nečiji rođendan ili bilo koji drugi dan (Dan zaljubljenih, 8. mart i slično) da biste ga upriličili poklonom. Bitno je samo pojaviti se pred njom/njim i pružiti mu pažnju i vidu originalnog, kreativnog i jedinstvenog poklona. To može biti ram ili album sa zajedničkom fotografijama, kutija za nakit, cvijeće, novčanik, ručni sat i mnogo, mnogo toga. Naravno, jedan od najboljih načina da pokažete da vam je mnogo stalo do neke osobe jeste da mu poklonite knjigu. Sa razlogom se kaže da su knjige čovjekovi najbolji prijatelji. Jednom darujte nekome knjigu i učinićete ga bogatijim za cijeli život!

gift program Narodna knjiga 3

Takođe, kako bismo pokazali zadovoljstvo dijeljenja radnog prostora, kolegama možemo pokloniti nešto iz bogatog asortimana kancelarijskog materijala. To mogu biti raznorazne fascikle, torbe, samoljepljivi stikeri, rokovnici, digitroni, kompjuteri, notesi, tehničke i hemijske olovke, flomasteri. Kolegu ćete oduševiti, a svoj radnu atmosferu učiniti maksimalno produktivnom za rad.

Narodna knjiga – Pronađite poklon koji ste oduvijek željeli

Dakle, vidimo da pokloni i gift program imaju značajnu ulogu i svrsishodnu funkciju u savremenom svijetu. Bez njih, naši životi bi bili siromašniji, ali ne u materijalnom, već u duhovnom smislu. Kao što smo već naveli, čarolija svih poklona leži u emocijama i pažnji koje poklonima pokazujemo drugim ljudima, a ne u samoj stvari. Zato uvijek treba odabrati pravi poklon na pravom mjestu. Ukoliko želite najljepši i najkvalitetniji dar za svoju porodicu i najbliže osobe, onda je Narodna knjiga pravo rješenje za vas.

gift program Narodna knjiga 4

Nudimo vam najbogatiji izbor poklon programa kako biste oduševili sebi bliske osobe u svakoj prilici. Takođe, u ponudi imamo i sve što vam je potrebno za ukrašavanje i pakovanje poklona. Dakle, sve što vam je za neophodno za vrhunski poklon možete pronaći kod nas. Međutim, Narodna knjiga je prema svojoj orijentaciji i prodavnica najtraženijih knjiga od renomiranih domaćih i svjetski priznatih stranih autora. Istovremeno, mi smo i jedna od najistaknutijih izdavačkih kuća u Crnoj Gori. Pored naših, kod nas možete naći i knjige od drugih popularnih izdavačkih kuća: Vulkan, Laguna, Paideia, Deretia, Geopoetika, Pčelica, ali i mnoge druge.

Svoje omiljene naslove možete jednostavno pronaći u našoj online prodavnici i odmah putem interneta kupiti knjigu koju želite. Naša prodajna mjesta nalaze se u Podgorici i Nikšiću. Posjetite nas i pronađite najbolji poklon ili knjigu za blisku osobu.