Blog

Prodaja knjiga preko interneta

Prodaja knjiga preko interneta

Prodaja knjiga preko interneta posljednjih godina postaje sve popularnija.

Moderno doba karakteriše veliki razvoj tehnologije. Pojava interneta, a zatim i pametnih telefona i brojnih aplikacija dovela je do promjena u životima ljudi širom svijeta. U nedostatku slobodnog vremena mnogi nastoje da pronađu lakši i brži način za svoje aktivnosti. Zbog toga su pojedine navike koje su ranije bile naša svakodnevnica danas zamijenjene novim. Jedna od njih jeste kupovina.

Nova forma shoppinga obuhvatila je sve aspekte, uključujući i polje umjetnosti. Tako da su knjižare prerasle u web shopove koji donose mnogo veću ponudu. Dovoljan je samo jedan klik mišem na omiljenu internet lokaciju kako biste pronašli djelo koje želite da pročitate.

Prodaja knjiga preko interneta

Da prodaja knjiga preko interneta zauzima značajni dio tržišta potvrđuju i istraživanja. Prema statističkim podacima online poručivanje knjiga prošle godine je donijelo 16,7 miliona dolara. Pri čemu se očekuje da će u narednim godinama ovaj dio tržišta rasti po stopi od 5,8 odsto.

Imajući ovo u vidu Narodna knjiga vam otkriva koje su najtraženije knjige na internetu.

Prodaja knjiga preko interneta inspirisanih legendom

Kada je knjiga „Zato što te volim“ ugledala svjetlo dana privukla je pažnju ne samo ljubitelja trilera, već i šire čitalačke grupe.

Svojim jedinstvenim kreiranjem misterije, franckuski pisac Gijom Muso je postao prepoznatljiv. Na granici između Stivena Kinga i Alfreda Hičkoka prepliću se nadrealni elementi sa stvarnim svijetom, tako da svaka stranica donosi novo uzbuđenje, pozivajući vas da nastavite da čitate. Upravo takvu dozu misterije pružiće vam i „Neznanka sa Sene“.

Ovog puta Muso nas vodi u Pariz. Noć uoči Božića pronađena je žena na obali Sene. Iako živa, ona se ničega nije sjećala, a sumnju dodatno podstiče činjenica da na sebi nije imala odjeću. Zaplet se zahuktava kada DNK analize pokažu da je riječ o poznatoj pijanistkinja Mileni Bergman, koja je poginula u avionskoj nesreći prije godinu dana.

„Neznanka sa Sene“ je nastala na osnovu priče stare 2 vijeka koja do današnjih dana nije objašnjena. Jednog dana na obali Sene pronađena je mrtva žena. Njenom ljepotom čak i nakon smrti bili su mnogi očarani te je napravljenje posmrtna maska lica.

Prodaja knjiga preko interneta sa istorijskom tematikom

Najpopularniji istorijski romani dobili su još jednu zvjezdu. „Lista gospodina Malkolma“, Suzan Alen može se svrstati i u ljubavne romane, jer nam otkriva potragu za srodnom dušom junaka iz naslova.

Želeći da izbjegne nalete sponzoruša i upornih provodadžija, Džeremi Malkolm postavlja visoke kriterijume koje treba da ispuni njegova supruga. I taman kada se učinilo da će zauvijek ostati sam u visoko londonsko društvo ulazi Selina Dalton.

Prelijepa vikarova ćerka, zapravo, je mamac za Malkolma kome njena prijateljica Džulija Tislvejt želi da se osveti.

Najtraženiji nobelovci iz književnosti na internetu

Kandaska književnica Alis Manro dobila je Nobelovu nagradu za književnost 2013. godine.

Njeno djelo „Bjekstvo“ je zbirka priča dramskog karaktera toliko uzbudljivih da vas čitanje neće ostaviti ravnodušnim. Zbirku čini 8 priča čija se radnja odvija u Ontariju, a govore o ženama koje su sputane okolinom i lošim životima.

Surovo realistično, bez ikakve sentimentalnosti i uljepšavanja Manro slika živote ovih dama otkrivajući i njihovu psihu tako da su „Bjekstvo“ kritičari opravdano opisali kao vrhunac njenog pripovjedačkog talenta.

Prodaja knjiga preko interneta

Ukoliko želite svoju biblioteku da obagatite novim djelom posjetite Narodnu knjigu, jer vas na jednom mjestu čekaju najraznovrsniji naslovi, uključujući i top 5 knjiga u 2022. godini.